Klanten

Onze opdrachtgevers variëren van culturele instellingen tot ondernemers. Hieronder een selectie van onze opdrachtgevers en bureaus waar wij mee samenwerken.

Slide

Wat onze klanten vertellen

Studio April
Amanda Hofman - Circulaire tassenwinkel & atelier

"Kwartier M is een grafisch bureau van twee ontzettend leuke, creatieve en daadkrachtige vrouwen. Ik vind het ontzettend knap hoe ze vanuit hun enthousiasme, inlevingsvermogen en creativiteit jouw idee weten om te zetten in uitvoering. Ik ben heel blij met onze samenwerking, ze leveren kwaliteit, werken flexibel en gaan alleen voor het beste resultaat!"

Jetty de Hoop
Jetty de Hoop - Coach voor (persoonlijk) leiderschap

"Wat een toffe samenwerking met Kwartier M. Heerlijk om jullie enthousiasme van het eerste moment te voelen. Het stimuleerde mij om samen met jullie te onderzoeken wat ik nou echt wil. Jullie luisteren goed, zijn creatief, positief en blij, snel, duidelijk en betrouwbaar. Ik hou van jullie details en kleurencombi's en hoe jullie doordacht structuur en WOW'ers aanbrengen in documenten. Ik kijk uit naar een verdere samenwerking met jullie. Ik word er zo blij van!"

Chiel Verbakel
Chiel Verbakel - Non-fiction editor

Marit en Marte zijn erin geslaagd mijn visuele identiteit zowel tijdloos als karakteristiek te maken. Tijdens het oriënterende gesprek weten ze de juiste vragen te stellen om je vervolgens in hun ontwerpproces mee te nemen.

We zijn in een aantal overzichtelijke stappen tot een eindproduct gekomen waar ik precies de juiste reacties op krijg.
Dit bureau moet je in de gaten blijven houden!

Jannes & Mannes
Jan Henkes - Jannes & Mannes

"Wij werken al jaren samen met Kwartier M en hebben verschillende soorten projecten gedaan. Marit en Marte zijn eindeloos creatief en worden zichtbaar enthousiast van ontwerp-uitdagingen. Wij zijn altijd erg blij met het resultaat. Marit en Marte zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is."

Coform
Jet Gravekamp - Communicatiebureau

“Onze website mag nog meer ons plezier en ambacht uitstralen. Maar hoe moet dat eruitzien? Kwartier M hielp ons om onze – nog wat vage – ideeën te vertalen naar een fris ontwerp.

Marit en Marte zijn veelzijdig en creatief. En luisteren goed naar de wensen. Ze denken mee, communiceren prettig en onderbouwen hun keuzes. Zo eindigden we met een nieuw, speels ontwerp dat precies laat zien wie wij als bureau zijn. Dank voor dit mooie eindresultaat!”

Cultuurschakel
Dieuwertje van Woudenberg - Cultuurverbinder

“De samenwerking met Kwartier M was echt super fijn. De lijnen waren kort en communicatie snel en helder. Er was veel structuur in het aanleveren van de bestanden en het verwerken van de feedback. Ook de lijnen tussen Marte en Marit zijn goed afgestemd: er is daardoor nooit miscommunicatie.
Ondanks dat Kwartier M niet full-time werkt, zijn ze per mail altijd bereikbaar en ze reageren snel. We hopen in de toekomst weer een nieuw project met Kwartier M te doen. Ieder mailtje met weer een eerste ontwerp in de bijlage is een feest!”

Ideaalkapitaal
Mitchel van der Geest - Ideaalconsultancy

“Er zijn mensen die een boekwinkel binnenlopen en aan een medewerker vragen: ‘Ik ben op zoek naar een boek uit mijn jeugd. Het had een bruine kaft en ging over een hondje. Denk ik. Maar het kan ook een kat geweest zijn. Of een bakker. Heeft u dat boek?’ Ik heb ongeveer hetzelfde gedaan bij Marit en Marte, maar dan voor mijn huisstijl. En boy, did they deliver. Ze hebben mijn perfecte huisstijl ontworpen, waren duidelijk over het proces en alle dingen die je als leek niet weet maar waar je wel iets van moet vinden, én deden een stap extra als ze vonden dat het resultaat nóg beter kon (terwijl ik al tevreden was).”

Mechtild Linssen
Mechtild Linssen - Adviseur in volkshuisvesting

“Zoek je een grafisch ontwerpstudio die goed in staat is om jouw wensen te vertalen in een mooi ontwerp dat precies past bij de gewenste uitstraling, dan kan ik je M&M van harte aanbevelen!”

TodayTomorrow
todaytomorrow - Designstudio

“Samenwerken met Kwartier M is altijd een feest en een succes. In twee jaar tijd hebben we gezamenlijk meerdere projecten naar tevredenheid opgeleverd. Beide dames zijn harde werkers, creatieve denkers, vrolijk, vriendelijk en niet onbelangrijk: berekenbaar. Ze leveren altijd kwaliteit en luisteren goed naar een briefing. Het werk dat ze opleveren heeft altijd een unieke touch. Een aanrader!”

Von Faber Consult
Esther Von Faber - burnout/stress- en loopbaancoach

“Kwartier M is een aanrader! Ze zijn deskundig in hun vak, weten een goede vertaalslag te maken van idee naar ontwerp. Ik ben blij en positief verrast wat de meerwaarde was om mijn teksten mooi vorm te hebben laten geven. Van ‘gewoontjes’ naar ‘wow-effect’.”

Stark in Kunst
Marjolein Abma - Winkel- en kunstgalerie

“Wij zijn zeer tevreden over hoe Kwartier M met ons heeft samengewerkt. Makkelijk en flexibel en ze ook heel goed in het meedenken met de klant.
Het resultaat is top! we krijgen veel complimenten, vooral de deursticker is een prachtige toepassing van het logo.”

Monocle Production
Els van Driel - Productiehuis documentaires

“Marte en Marit zijn creatief en denken open mee over je wensen. Ze komen met mooie, doordachte suggesties en zijn ook nog eens snel. En als je zelf niet snapt hoe je iets technisch moet bewerken, zijn ze altijd bereid te helpen. Heel fijn dus!”

Schoon Schip
Iris Schlagwein - Professional organizer

“Ik krijg nog elke week complimenten over mijn huisstijl! Het ontwerp klopt precies bij de sfeer die ik van tevoren in gedachten had. Kwartier M werkt stipt, reageert snel en levert prachtig werk. Bedankt daarvoor!”

The Dance Movement
Sarah Safi Harb - Dansschool

“Kwartier M is een top grafisch duo! Attent, professioneel, heel geduldig en creatief. Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en ontwerpen iets wat echt bij je past! En daarnaast zijn ze gewoon heeeeeel gezellig en leuk!”

volgende reviewvolgende review
volgende reviewvolgende review