Klanten

Onze opdrachtgevers variëren van culturele instellingen tot ondernemers. Hieronder een selectie van onze opdrachtgevers en bureaus waar wij mee samenwerken:

Wat onze klanten vertellen

“Onze website mag nog meer ons plezier en ambacht uitstralen. Maar hoe moet dat eruitzien? Kwartier M hielp ons om onze – nog wat vage – ideeën te vertalen naar een fris ontwerp. Marit en Marte zijn veelzijdig en creatief. En luisteren goed naar de wensen. Ze denken mee, communiceren prettig en onderbouwen hun keuzes. Zo eindigden we met een nieuw, speels ontwerp dat precies laat zien wie wij als bureau zijn. Dank voor dit mooie eindresultaat!”

Jet GravekampCoform


“De samenwerking met Kwartier M was echt super fijn. De lijnen waren kort en communicatie snel en helder. Er was veel structuur in het aanleveren van de bestanden en het verwerken van de feedback. Ook de lijnen tussen Marte en Marit zijn goed afgestemd: er is daardoor nooit miscommunicatie.

Omdat wij intern ook veel moesten afstemmen was het soms qua planning een beetje lastig dat Kwartier M niet full-time werkt, maar per mail zijn ze altijd bereikbaar en ze reageren snel. We hopen in de toekomst weer een nieuw project met Kwartier M te doen. Ieder mailtje met weer een eerste ontwerp in de bijlage is een feest!”

Lisa van Winden en Dieuwertje van WoudenbergCultuurschakel


“Er zijn mensen die een boekwinkel binnenlopen en aan een medewerker vragen: ‘Ik ben op zoek naar een boek uit mijn jeugd. Het had een bruine kaft en ging over een hondje. Denk ik. Maar het kan ook een kat geweest zijn. Of een bakker. Heeft u dat boek?’ Ik heb ongeveer hetzelfde gedaan bij Marit en Marte, maar dan voor mijn huisstijl. En boy, did they deliver. Ze hebben mijn perfecte huisstijl ontworpen, waren duidelijk over het proces en alle dingen die je als leek niet weet maar waar je wel iets van moet vinden, én deden een stap extra als ze vonden dat het resultaat nóg beter kon (terwijl ik al tevreden was).”

Mitchel van der GeestIdeaalkapitaal


“Zoek je een grafisch ontwerpstudio die goed in staat is om jouw wensen te vertalen in een mooi ontwerp dat precies past bij de gewenste uitstraling, dan kan ik je M&M van harte aanbevelen!”

Mechtild Linssenadviseur in volkshuisvesting

“Samenwerken met Kwartier M is altijd een feest en een succes. In twee jaar tijd hebben we gezamenlijk meerdere projecten naar tevredenheid opgeleverd. Beide dames zijn harde werkers, creatieve denkers, vrolijk, vriendelijk en niet onbelangrijk: berekenbaar. Ze leveren altijd kwaliteit en luisteren goed naar een briefing. Het werk dat ze opleveren heeft altijd een unieke touch. Een aanrader!”

TodayTommorrow


“Kwartier M is een aanrader! Ze zijn deskundig in hun vak, weten een goede vertaalslag te maken van idee naar ontwerp. Ik ben blij en positief verrast wat de meerwaarde was om mijn teksten mooi vorm te hebben laten geven. Van ‘gewoontjes’ naar ‘wow-effect’.”

Esther – Von Faber Consult


“Wij zijn zeer tevreden over hoe Kwartier M met ons heeft samengewerkt. Makkelijk en flexibel en ze ook heel goed in het meedenken met de klant.
Het resultaat is top! we krijgen veel complimenten, vooral de deursticker is een prachtige toepassing van het logo.”

Marjolein AbmaStark in Kunst


“Marte en Marit zijn creatief en denken open mee over je wensen. Ze komen met mooie, doordachte suggesties en zijn ook nog eens snel. En als je zelf niet snapt hoe je iets technisch moet bewerken, zijn ze altijd bereid te helpen. Heel fijn dus!”

Els van DrielMonocle Productions


“Kwartier M is een top grafisch duo! Attent, professioneel, heel geduldig en creatief. Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en ontwerpen iets wat echt bij je past! En daarnaast zijn ze gewoon heeeeeel gezellig en leuk!”

Sarah Safi Harb – The Dance Movement


“Ik krijg nog elke week complimenten over mijn huisstijl! Het ontwerp klopt precies bij de sfeer die ik van tevoren in gedachten had. Kwartier M werkt stipt, reageert snel en levert prachtig werk. Bedankt daarvoor!”

Iris SchlagweinSchoon Schip