Gloeimonsters

Gloeimonsters illustratie app

Gloeilampen zijn echte monsters die energie vreten. Dat is slecht voor het milieu én je portemonnee. Toch zijn er in Nederlandse huishoudens nog zo’n 60 miljoen gloeilampen te vinden. Hoog tijd om die te vervangen! Om je een handje te helpen heeft Nudge samen met energieleverancier Greenchoice een leuk spel bedacht: de jacht op Gloeimonsters. Je speelt het spel online op de website van de Gloeimonsters. Dit kan op je smartphone, tablet of laptop, terwijl jij en je kinderen offline in je eigen huis op ontdekkingstocht gaan om te kijken of er nog gloeilampen hangen.

Wanneer de kinderen zijn voorzien van een stickervel en masker kan de jacht beginnen. Door middel van de app leidt de ouder het kind door het huis en wordt er een lijstje gemaakt van de benodigde LED-lampen.

Kwartier M heeft de illustraties gemaakt voor het spel en daarnaast meegedacht over de visuele vormgeving van het spel. Daarnaast hebben wij het ontwerp verzorgd van het drukwerk: brief, envelop, stickervel en het Gloeimonstermasker!

Klaar om de Gloeimonsters in jouw huis te vangen?
Vraag het spelpakket gratis aan op gloeimonsters.nl

opdrachtgever – De Wortel van Drie
jaar – 2017

Gloeimonsters illustratie app Gloeimonsters illustratie app Gloeimonsters illustratie app Gloeimonsters illustratie app
Gloeimonsters illustratie app

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren