Archieven: Aanbevelingen

Klantaanbevelingen

Cultuurschakel

“De samenwerking met Kwartier M was echt super fijn. De lijnen waren kort en communicatie snel en helder. Ieder mailtje met weer een eerste ontwerp in de bijlage is een feest!”

In de rubriek:

Mitchel van der Geest – Ideaalkapitaal

“Marit en Marte hebben mijn perfecte huisstijl ontworpen, waren duidelijk over het proces en alle dingen die je als leek niet weet maar waar je wel iets van moet vinden, én deden een stap extra als ze vonden dat het resultaat nóg beter kon (terwijl ik al tevreden was).”

In de rubriek:

TodayTommorrow

“Samenwerken met Kwartier M is altijd een feest en een succes. In twee jaar tijd hebben we gezamenlijk meerdere projecten naar tevredenheid opgeleverd. Beide dames zijn harde werkers, creatieve denkers, vrolijk, vriendelijk en niet onbelangrijk: berekenbaar. Ze leveren altijd kwaliteit en luisteren goed naar een briefing. Het werk dat ze opleveren heeft altijd een unieke touch. Een aanrader!”

In de rubriek:

Esther – Von Faber Consult

“Kwartier M is een aanrader! Ze zijn deskundig in hun vak, weten een goede vertaalslag te maken van idee naar vormgeving. Ik ben blij en positief verrast wat de meerwaarde was om mijn teksten mooi vorm te hebben laten geven. Van ‘gewoontjes’ naar ‘wow- effect’.”

In de rubriek:

Iris Schlagwein – Schoon Schip

“Ik krijg nog elke week complimenten over mijn huisstijl! Het ontwerp klopt precies bij de sfeer die ik van tevoren in gedachten had. Kwartier M werkt stipt, reageert snel en levert prachtig werk. Bedankt daarvoor!”

In de rubriek:

Sarah Safi Harb – The Dance Movement

“Kwartier M is een top grafisch duo! Attent, professioneel, heel geduldig en creatief. Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en ontwerpen iets wat echt bij je past! En daarnaast zijn ze gewoon heeeeeel gezellig en leuk!”

In de rubriek:

Marjolein Abma – Stark in Kunst

“Wij zijn zeer tevreden over hoe Kwartier M met ons heeft samengewerkt. Makkelijk en flexibel en ze zijn ook heel goed in het meedenken met de klant. Het resultaat is top! We krijgen veel complimenten, vooral de deursticker is een prachtige toepassing van het logo.”

In de rubriek:

Els van Driel – Monocle Productions

“Marte en Marit zijn creatief en denken open mee over je wensen. Ze komen met mooie, doordachte suggesties en zijn ook nog eens snel. En als je zelf niet snapt hoe je iets technisch moet bewerken, zijn ze altijd bereid te helpen. Heel fijn dus!”

In de rubriek: