Archieven: Aanbevelingen

Klantaanbevelingen

Jetty de Hoop

“Wat een toffe samenwerking met Kwartier M. Heerlijk om jullie enthousiasme van het eerste moment te voelen. Het stimuleerde mij om samen met jullie te onderzoeken wat ik nou echt wil. Jullie luisteren goed, zijn creatief, positief en blij, snel, duidelijk en betrouwbaar. Ik hou van jullie details en kleurencombi’s en hoe jullie doordacht structuur en WOW’ers aanbrengen in documenten. Ik kijk uit naar een verdere samenwerking met jullie. Ik…

In de rubriek:

Jan Henkes – Jannes & Mannes

“Wij werken al jaren samen met Kwartier M en hebben verschillende soorten projecten gedaan. Marit en Marte zijn eindeloos creatief en worden zichtbaar enthousiast van ontwerp-uitdagingen. Wij zijn altijd erg blij met het resultaat. Marit en Marte zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.”

In de rubriek:

Amanda Hofman – Studio April

“Kwartier M is een grafisch bureau van twee ontzettend leuke, creatieve en daadkrachtige vrouwen. Ik vind het ontzettend knap hoe ze vanuit hun enthousiasme, inlevingsvermogen en creativiteit jouw idee weten om te zetten in uitvoering. Ik ben heel blij met onze samenwerking, ze leveren kwaliteit, werken flexibel en gaan alleen voor het beste resultaat!”

In de rubriek:

Cultuurschakel

“De samenwerking met Kwartier M was echt super fijn. De lijnen waren kort en communicatie snel en helder. Ieder mailtje met weer een eerste ontwerp in de bijlage is een feest!”

In de rubriek:

Mitchel van der Geest – Ideaalkapitaal

“Marit en Marte hebben mijn perfecte huisstijl ontworpen, waren duidelijk over het proces en alle dingen die je als leek niet weet maar waar je wel iets van moet vinden, én deden een stap extra als ze vonden dat het resultaat nóg beter kon (terwijl ik al tevreden was).”

In de rubriek:

TodayTommorrow

“Samenwerken met Kwartier M is altijd een feest en een succes. In twee jaar tijd hebben we gezamenlijk meerdere projecten naar tevredenheid opgeleverd. Beide dames zijn harde werkers, creatieve denkers, vrolijk, vriendelijk en niet onbelangrijk: berekenbaar. Ze leveren altijd kwaliteit en luisteren goed naar een briefing. Het werk dat ze opleveren heeft altijd een unieke touch. Een aanrader!”

In de rubriek:

Esther – Von Faber Consult

“Kwartier M is een aanrader! Ze zijn deskundig in hun vak, weten een goede vertaalslag te maken van idee naar vormgeving. Ik ben blij en positief verrast wat de meerwaarde was om mijn teksten mooi vorm te hebben laten geven. Van ‘gewoontjes’ naar ‘wow- effect’.”

In de rubriek:

Iris Schlagwein – Schoon Schip

“Ik krijg nog elke week complimenten over mijn huisstijl! Het ontwerp klopt precies bij de sfeer die ik van tevoren in gedachten had. Kwartier M werkt stipt, reageert snel en levert prachtig werk. Bedankt daarvoor!”

In de rubriek:

Sarah Safi Harb – The Dance Movement

“Kwartier M is een top grafisch duo! Attent, professioneel, heel geduldig en creatief. Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en ontwerpen iets wat echt bij je past! En daarnaast zijn ze gewoon heeeeeel gezellig en leuk!”

In de rubriek: