Zo werken wij

Grafisch ontwerp moet stevig staan. Wij houden van vakmanschap en weldoordachte ontwerpen. Van originele vormen en sterke kleurencombinaties. Tegelijk zijn we wars van opsmuk. Voorop staat dat het ontwerp helder communiceert en klopt tot in de puntjes.

Wij ontwerpen en maken boeken, magazine’s, huisstijlen, visuele identiteiten voor ondernemers, websites en apps, affiches en illustraties. We werken veel (en graag!) voor opdrachtgevers uit de culturele sector en voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Werkwijze — Ontwerpen is een wisselwerking. Een persoonlijke aanpak en uitvoerig meedenken met de opdrachtgever vinden we heel belangrijk. Als we eenmaal scherp hebben waar de klant voor staat en wat het ontwerp moet communiceren maken we een eerste voorstel.

KwartierM

Weldoordacht — Naast het ontwerp zelf denken we ook na over de toepasbaarheid ervan. Het consequent doorvoeren van een visuele identiteit bijvoorbeeld. Een ontwerp maken en daarna over de schutting gooien past niet bij ons.

 

We voelen een grote betrokkenheid bij onze opdrachten en we zijn nu eenmaal perfectionisten, daar kunnen we ook niks aan doen. Een stapje extra is voor ons dus heel normaal.

KwartierM

Koffie — Onze dag begint met koffie. Fijne samenwerkingen ook. Wil je een idee of project bespreken? Samen sparren of gewoon eens kennismaken? Je bent bij deze uitgenodigd! We horen graag waar je mee bezig bent.

KwartierM