Drukwerk

Mooi drukwerk


boekontwerp en magazines, van poster tot publicatie

Duik jij ook als eerste een boek in om het papier te ruiken? Hee, ja dus, hier ook. Voelen, ruiken en aanraken. Wij hebben een grote liefde voor drukwerk. Naast identiteiten ontwerpen wij ook tactiel drukwerk: boeken, magazines, reisboekjes, dagboeken, brochures, posters en ga zo maar door.

Het liefst maken we het hele proces met je mee. Van begin tot eind: we brainstormen mee over het concept, denken na welke uiting het beste past bij wat je wilt bereiken en leveren de drukklare bestanden aan bij de drukker. We vouwen zelfs nog graag de omslagposters om het boek als finishing touch!

Weet je niet zo goed welk formaat het moet worden? Op wat voor papier het moet komen? Waar je überhaupt terecht kunt om iets te laten drukken? Geen zorgen, we nemen dit graag uit handen en denken met je mee over het juiste formaat, papier, de drukker en de druktechniek.

ik wil boeken, posters en publicaties zien

Cultuurschakel Den Haag over inspiratiemagazine ‘Cultuuronderwijs op z’n Haags’:

“De samenwerking met Kwartier M was echt super fijn. De lijnen waren kort en communicatie snel en helder. Er was veel structuur in het aanleveren van de bestanden en het verwerken van de feedback. Ook de lijnen tussen Marte en Marit zijn goed afgestemd: er is daardoor nooit miscommunicatie.”

ik wil graag drukwerk!

Wat kost dat?

Wij delen deze graag op in twee delen: een prijs voor het ontwerp + concept en een prijs per pagina voor het zetten van de content. Het concept is niet in één prijs te vatten, maar de prijs per pagina kunnen we wel alvast noemen. Deze begint bij €15 per pagina, uitgaande van een A4 vol met content.

Wil je een op maat gemaakte offerte?

stuur ons een mailtje naar de andere diensten